Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Nevetséges hatos (The Ridiculous 6)

2020. január 23. - mazur51

Adam Sandler és a Netflix együttműködése igen sikeresnek bizonyult, az már más kérdés, hogy minőségre milyenek lettek.  A Gyagyás gyilkosság egy megmosolyogtató kis krimi volt, amin jól el lehetett szórakozni. Négy évvel korábban viszont Sandler nem fogta vissza még magát, erre tökéletes példa ez a film is. A szokásos haveri körét hozva megpróbált egy western-vígjátékot készíteni, gyenge forgatókönyvből és rendezésből. Ami azért is vicces mert a direktor egy évvel korábban készítette el a sikeresnek mondható Kavarást, de ilyen szkriptből nem is nagyon lehetett jól dolgozni.

Az alapfelállás egyszerű. Fehér Kést egy nap megtalálja édesapja és jót beszélgetnek. Másnap azonban az öreget elrabolja a volt bandája és hogy ne öljék meg, 50000 dollárra lesz szüksége. A nemeslelkű fehér-indián elhatározza, hogy kirabolja a rosszakat. Az útja során összeakad öt testvérével, akikről eddig nem is tudott. Hatan elindulnak, hogy megmentsék az apjukat.

A sokszínű csapat önmagában jó poénforrás lenne, nem is nagyon kellene külön poénokon elmélkedni, de sajnos Sandler sokat elmélkedett. A film tele van igazi undorító felnőtt humorral, amit biztos valaki szeretni fog, de nekem egy sugárban sz##ó szamár nem vicces és még sok hasonló poén akad szerencsétlenségemre.

A vicc az egészben az, hogy a film ezek nélkül működhetett volna, hiszen a környezet és a színészek is adottak voltak hozzá. Az operatőri munka rendben van, az akciók nem rosszak, a zene is jót tesz a hangulatnak, szóval voltak jó pontjai a produkciónak. Kár érte, de nem sajnálom, hogy többé nem kell látnom. Ebben a műfajban akadnak ezerszer jobb filmek.

Személy szerint nem tudnám ajánlani senkinek, de akinek pl az Apa ég bejött, az ezt is élvezni fogja.

Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr9516243862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása