Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Instant család (Instant Family)

2019. november 01. - mazur51

Az instant család, ahogy az előzetes is sugallja, egy kedves és humoros családi film, amit többször is újra lehet nézni, hiszen az élmény mindíg szórakoztató lesz, némi meghatottsággal vegyítve.

A történet szerint egy házaspár egy ártatlan poénból kiindulva eljut odáig, hogy gyereket szeretnének örökbe fogadni és mire eljutnak a teljes örökbeadásig az egy gyerekből mindjárt három lesz és megindul a próbaidő. Ez az időszak nem olyan édes mint amilyennek várták, sok nehézségbe ütköznek, ahogy ez lenni szokott, de nem árulok el vele nagy titkot, hogy a vége mindenképpen happy end lesz.

A cselekmény egyszerű, egy kis bonyodalommal megfűszerezve, hogy a sok nevetés és cuki pillanat után azért zsepit is ragadjon a kedves néző. Mert azért van benne olyan pillanat, amikor eltörhet a mécses. Ennek az az oka, hogy a filmnek szíve van. Pontosan ezért lehet bármikor újra elővenni.

A szereplők szerethetőek - mégha néha ki is akasztják az embert - és nincs olyan benne, akit amúgy kifejezetten utálnánk vagy hasonló. Sőt a középső gyereket - aki egy igazi szerencsétlenség amúgy - nagyon könnyű megkedvelni. De az igazi főszereplője a filmnek számomra az inkább a legidősebb, vagyis Lizzy. Ő az aki a legjobban átérzi és megszenvedi az egész örökbeadós szituációt és bár egy lázadó kamasznak tűnhet, oka van annak amit tesz és amikor végre bízni kezd, minden megváltozik mindenki számára.

A hangulat magával ragadó, a film végig szórakoztató tud maradni és pont ezért tudom bárkinek ajánlani, mert megéri.

Ennyi.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr416243774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása