Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Haláli bábjáték (Happytime Murders)

2019. november 01. - mazur51

Na ez az a film, ami nem csak undorító és humortalan, de még idegesítően vontatott is. Adott egy kedves bábos televízió show, aminek a szereplőit egymás után elkezdik levadászni és a tömés csak úgy hullik mindenhova. Az alapsztori egy egyfajta Muppet Show és Roger nyúl a pácban keverék lenne, egész jó társadalom kritikai alappal és egy jónak ígérkező nyomozói szállal, amiből akármi is lehetett volna.

De nem lett.

Nem foglalkozik semmivel sem bővebben, csak egymás után pakolja az idegesítő, unalmas, vagy éppen az ízlésromboló jeleneteket. Egy dologban viszont működött, meg tudtam kedvelni a főszereplőjét. Mármint a báb főszereplőjét, mert Melissa McCarthy továbbra is inkább negatív érzéseket vált ki belőlem, főként ha vígjátékról van szó.

Azért kicsit sajnálom, mert ebben a koncepcióban volt lehetőség, hiszen Rogernél is nagyon jól működött és a bábokat is nagyon sokan szeretik. Sajnos nem tudok egyetlen épkézláb gondolatot sem kierőszakolni magamból, ami miatt bárkinek is ajánlhatnám ezt a filmet. Csak az nézze meg, aki a színésznő rajongója és szereti ezt a fajta humort, ellenkező esetben inkább kerülje el mindenki. 

Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr2516243772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása