Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Nyírjuk ki Gunthert (Killing Gunther)

2018. május 18. - mazur51

Ez a film egy tipikus B kategóriás akciófilm. Illetve nem is akciófilm, van benne ugyan lövöldözés,meg némi verekedés is, de nem nevezném akciómozinak. Ez lenne a legfontosabb része a műnek, de akárcsak a többi úgy ez sem klappol benne. Igazi huszadrangú alkotással van dolgunk, ami se nem izgalmas, se nem vicces, se nem érdekes.

A harcok koreográfiája nagyjából nulla, akkor van esetleg egy kis élvezhetőség amikor Schwarzenegger feltűnik. Rajta látszik, hogy élvezi ezt az egész hülyeséget.,egy pillanatra sem veszi komolyan a szerepét, inkább csak lubickol benne. A többieket nem is ismertem, de amilyen karaktereket kaptak és amilyen rendezést, nem is jegyeztem meg senkit. Igazi béna bagázs, akik mintha valami haver videóra gyűltek volna egybe. A forgatókönyv unalmas és ötlettelen, lassan csordogál a végkifejlet felé, ami ... dobpergés ..... egy nagy nulla lett.  

A színészek közül Schwarzi és Cobie Smulders az említésre méltó és egyben nem is értem, hogy szerződhettek le ide. Mondjuk utóbbi valószínűleg a főszereplő/iró/rendezővel (Taran Killam) való korábbi ismerettsége miatt, az Így jártam anyátokkal kapcsán.

A látvány kézikamerás leginkább, sokszor rángatózik a kép, próbálják ezt az ál-dokumentalista stílust élvezetessé tenni, de inkább zavaró. A dramaturgia elég össze vissza van, az akciók nagy része élvezhetetlen a kamerakezelés miatt és amúgy is a legminimálisabb költségvetéssel dolgoztak. A büdzsé szerintem elment Arnold szerződésére. 

Nem tudok egy pozitívumot sem mondani ami megmentené a Nyírjuk ki Gunthert a totális unalomtól. Egész egyszerűen nem éri meg, sem a pénzt, sem az időt. De ez szerintem az előzetesből is látszik. 

Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr3216243710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása