Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Vitathatatlan 4 - Boyka

2018. május 02. - mazur51

Az első rész valamilyen csoda folytán még moziban is volt, viszont azóta minden rész kivétel nélkül csak dvd/blu-rayen jelenik meg. Azonban azt kell mondanom, hogy ennek ellenére az első epizód minősége a címmel ellentétben vitatható. A másodiktól bekapcsolódott a történetbe Jurij Bojka - igaz ott antagonista volt még - és minden más szereplőt lemosva a pályáról, ő lett megtéve főszereplőnek. És milyen jól tették, hogy őt választották.

Az ő karaktere bár kissé erőszakosnak tűnhet, mégis van benne valami ami megragadja az embert. Nem kell sem tőle, sem a filmtől világmegváltó csodát várni, de mindkettejük teljesíti azt amit vállalt. Egy vérbeli B-mozi ez, kimondottan ütős bunyókkal, szerintem felesleges lövöldözéssel és egy egyszerű, sablonos történettel, no meg a karaktereivel.

Akinek az előző két Boyka kaland is bejött, az ezt is szeretni fogja, a minőség ugyanaz maradt, jelentsen ez jót vagy rosszat akár. Scott Adkins továbbra is a legjobb ebben a szerepben, rá lett szabva.

A verekedések szokás szerint intenzívek és rendkívül kemények, törnek a csontok és minden más is. Sajnos nagyon erőltetik ezt a gengszter tempót és lövöldöznek ha kell ha nem, pedig ennek a sorozatnak pont a verekedés lenne az igazi értelme. A helyszín ezúttal Oroszország, de látvány tekintetében semmi különbség nincs az országok között, minden részben lepusztult városokban járunk, ha nem mondanák, akkor azt sem tudnánk, hogy hol játszódik. 

A sorozat rajongói ezt is nagyon szeretni fogják, akinek meg azok sem tetszettek, ebbe se vágjanak bele. Én személy szerint várom az 5.-ik felvonást, feltéve hogy lesz, mert a digitális forgalmazás hátul ütőjeként a film nem generál sok bevételt, az illegális letöltések miatt.

Ennyi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr9816243694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása