Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Vice

2015. május 13. - mazur51

122728_front

 

Történet: Képzeljük el hogy van egy hely ahol minden álmunk teljesülhet, ahol azok lehetünk akik szeretnénk lenni és ahol azt tehetnénk  amit szeretnénk tenni. Persze mindezt egy rakás pénzért, ami nem mindenkinek van. A helyet úgy hívják, hogy VICE és itt tényleg mindent megtehetnek a kedves vendégek, a gond csak az hogy néhány a fantáziáit átviszi a való életbe és ténylegesen is gyilkossá válik. Egy lelkiismeretes rendőr, mindent elkövet hogy a VICE-ot bezárják, de folyton az útjába állnak. Ám egy nap az egyik robot a VICE-ból megszökik és mindent elkövetnek hogy visszavigyék, akár embert is ölnének, ha titokban tudják tartani.

Megvalósítás: Ebben a filmben semmi eredetiség nincs, szinte az utóbbi 30 év minden filmjéből lenyúltak valamit, ami még nem is lenne baj, de olyan összecsapottan teszik ezt, hogy egyáltalán nem nyújt szórakozást az embernek. Pedig az alapsztori még érdekes is a maga módján, de mind a forgatókönyv, mind a dramaturgia, mind a színészi játék hagy némi kívánnivalót maga után. Ez azonban a főszereplőkre korlátozódik inkább, a mellékszereplők valahogyan jobban beleélik magukat a szerepükbe. De az is lehet, hogy a viszonylag nagyobb nevek, mint például Thomas Jane vagy Bruce Willis szét unták magukat ezekben a sablonos és unalmas szerepekben.

Akárhogy erőlködök is nem tudok mondani semmit jót erről r a filmről, talán csak annyit hogy legalább most nem játszik benne 50 Cent. És ha már egy filmnek ez a legnagyobb érdeme, akkor komoly gond van. Nem úgy néz ki, hogy Bruce bá egyhamar leállna a B filmes szeméttel, de szerencsére azért időnként becsúszik neki egy-egy nagyobb mozifilm is - a Die Hard 5 nem számít annak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr1816242662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása