Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Csajok bosszúja (The Other Woman)

2014. október 11. - mazur51

102846_front

Az utóbbi évek romantikus vígjátékai közel sem annyira viccesek, mint azt reklámozzák. Maga a műfaj ugyan behatárolja, hogy mit nézünk, de ez elég becsapós is, mivel a filmek többsége vagy a romantikában, vagy a humorban esik túlzásba és így kevésbé megható, avagy vicces lesz. Ám van egy még kisebb réteg ahol mindegy milyen mértékben adagolják ezeket a részeket, akkor sem tudnak egy viszonylag szórakoztató egésszé összeállni. Sajnos ez is ehhez a csoporthoz tartozik.

Ennek nem az az oka, hogy már az előzetes sem győzött meg, annak ellenére adtam neki egy esélyt, mindenféle előítélettől mentesen. Az ok a gyenge forgatókönyv és a kevésbé hiteles színészi játék. A történet azért érdekesnek mondható, hiszen ilyen helyzetbe az emberek nem nagyon kerülnek. Viszont ezzel ki is fúj a cselekmény lényege. Ahogy a cím is mutatja, a három lány elkezd bosszút állni a hűtlen férfin. Ez azonban csak a film háromnegyede felé kezdődik, addig a három lány összebarátkozása, alkoholizálása és idétlenkedése kerül a középpontba ezzel szinte ellehetetlenítve az egész produkciót. Egymást érik a gyengébbnél gyengébb poénok, ami a sokat próbált Apatow rajongóknak sem fog annyira bejönni, hiába van ott Leslie Mann vagy Cameron Diaz, akik közül inkább az utóbbi az, aki ténylegesen hozzátesz a történethez és a szerep is teljesen ráillett. Kate Upton a dögös fiatal szeretőként, illetve a harmadik nőként a társaságban, inkább csak a szemet gyönyörködteti, de sokra ne számítsunk tőle. A férfiak közül a főszereplő tenyészbika (Nikolaj Coster-Waldau) olyan volt mint egy átlagos AXE reklám arca, egy-két kivételtől eltekintve nem is nagyon kellett színészkednie. A másik hím a Cameron Diaz által játszott leányzó édesapja volt, akit Don Johnson keltett életre, vele különösebben semmi bajom nem volt. És utoljára a feleség bátyját alakító Taylor Kinney-t kell megemlíteni, aki remekül összeillett Diazzal.

Összességében tehát egy érdekes felállásból kiinduló vicces bosszútörténet lehetett volna a Csajok bosszúja, ám akárhogy is próbálnám szépíteni, csak egy közepes és felejthető film lett belőle. IMDB: 5 csillag

Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr7716242660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása