Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Dead Man Down

2013. június 17. - mazur51

 

74369_front

 

Történet: Victor egy maffiafőnök bérgyilkosa, aki összeismerkedik a lakásával szemben lévő nővel. A románc furcsa csavart vesz, amikor a nő megzsarolja hogy ha nem öl meg neki valakit, akkor elmondja, hogy látta ahogy megfolyt egy férfit. A különös kapcsolatnak hála egyre többet tudnak meg egymásról és idővel kiderül, hogy valami lapul Victor múltjában is.

Megvalósítás: Az utóbbi idők legjobb bosszúfilmje titulus elég erős túlzás lenne, még csak nem is lett izgalmas bosszúfilm. Habár volt benne akció, annyira nem is kevés, ez mind elenyészett az érdektelenül klisés történet - aminek nem is kicsi magyar vonatkozása volt - és a lassan hömpölygő cselekmény. Noha a sztori eredetinek tűnik, sajnos hamar leesik hogy egyáltalán nem így van. Niels Arden Oplev nagyot alkotott a Tetovált lánnyal és annak főszereplőjével biztosra akart menni itt is, de Noomi Rapace közel sem olyan hiteles mint ott és ez igaz a rendezésre is. Az kimerül annyiban hogy a szereplők belebámulnak a világba és ez különösen igaz két főnösünkre.

Van benne pár jó dolog, de mindennel együtt annyira unalmas, hogy a végére tartogatott nagy leszámolás sem segít már rajta. A svéd rendező Hollywoodi debütálása nagyon nem lett jó és félő hogy emiatt a Stephen King nevével futó Under the Dome sorozat is bukás lehet majd.

Ennyi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr6216242610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása