Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

It's Complicated (Egyszerűen Bonyolult)

2009. október 21. - mazur51

 

Ötletes és humoros filmdráma, ami bármilyen felhőtlenül indul, a végére - ahogy számítani rá - több dilemma is felszínre kerül és még több negatív érzelem. Nancy Meyers az Örömapa írója, a Minden végzet nehéz és a Mi kell nőnek filmek rendezője ezúttal egy olyan történettel állt elő, ami mindenki számára fogyasztható. Sajnos azt azonban észre vettem, hogy második megtekintésre már sokkal gyengébbek hat. De ez persze csak az én esetemben van így, valószínűleg annak köszönhető, hogy a fordulatok csak egyszer működnek.

A cselekmény végig egy irányba halad, nem meglepő hogy a dolgok úgy alakulnak ahogy. De amíg odáig eljutunk, azt szórakoztató módon mutatja be a film. Ez köszönhető a jó színészi játéknak, ami a három főszereplőre épül. Meryl Streep tehetségéhez nem fér kétség, az Oscar díjas színésznő már nem egy olyan alakítást nyújtott, ami nem csak a kritikusokat győzte meg, hanem a nézőket is. Legközelebb a Vaslédi-ben láthatjuk viszont, mint Anglia miniszterelnöknője-t - ami valószínűleg megint Akadémia-i jelölést hoz majd neki.  Alec Baldwin az utóbbi években visszaesett, ez köszönhető annak hogy ahogy idősödött, úgy vesztette a fiatalos charme-ját, amiért annak idején a nők meg voltak veszve. De persze nem ebből állt a karrierje, az olyan szerepek mint a Vadászat a Vörös Októberre Jack Ryan-je, vagy a Vadon foglyai fotósa bizonyítottak. A Baldvin családból ő vitte a legtöbbre. Steve Martin jöhet bármikor neki csak örülni lehet, azért a sok remek vígjátéka után is voltak félresikerült próbálkozások. Ilyen a Több a sokknál, ami nekem nagyon erőltetettnek tűnt. Sajnálatos módon itt kevesebb rivaldafény jutott neki, így nem igazán tudott kibontakozni.

A többi színész sem okozott csalódást, de ha azt nézzük akkor csakis ez a trió vitte el produkciót. A zenéről nem tudok mit mondani annyira nem is emlékszem rá, de zavaró nem volt. Egy kellemes kikapcsolódásra tökéletesen megfelel az Egyszerűen bonyolult, többet senki ne várjon tőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr5016242190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása