Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Zenéjét szerezte : Kajiura Yuki

2009. május 01. - mazur51

 

517362-177154_large

A művésznő 1965 augusztus 6.-án született Tokióban. Első szerzeményét - egy búcsúdalt nagymamájának - 7 évesen írta meg.

Apja munkája miatt 1972-ig Nyugat-Németországban élt, egészen középiskolás  éveiig. Érettségi után, immár Tokióban rendszerszervező programozóként kezdett el dolgozni, de 1992-ben abbahagyta és innentől csak a zenére koncentrált. Júliusban debütált a See-Sawnevű együttesben. Két év múlva a banda feloszlott 6 maxi és két album után.

2001-ben ő és Chiaki Ishikawa ismét létrehozták a bandát, ezzel egyidőben megkapta élete első nagyobb munkáját a Bee Train stúdió készítette és Koichi Mashimo rendezte Noir személyében. A kritikusok el voltak ragadtatva az OST-tól, ahogy a szintetizátor, az opera és a franciás dallamok vegyültek egymással. A sikernek köszönhetően Mashimo, több másik alkotásába is bevette a nőt ( ill a See-Saw-t).Többek között a 2002-ben elkészített .hack//SIGN - ba is. Ennek a sikere még elsöprőbb lett, a soundtrackből több mint 300.000 példányt adtak el. Ekkor találkozott Emily Bindiger-rel, akinek a csodálatos vokálja elvarázsolta és több projectjében is segített neki.

A Mobil Suit Gundam Seed endingje után, a See-Saw kiadta első albumát újraalakulásuk óta Dream Field címmel, ami nagyot robbant, mindjárt több mint 100.000 példányt értékesítettek belőle. Ugyanebben az évben jelentkezett első szóló albumával is ami a Fiction volt.

Szólóistaként megalapította a FictionJunction-t, melynek tagjai:Kato Asuka, Oda Kaori, Keiko Kubota,Yuuka Nanri és segítőként  Yuriko Kaida is beszállt. 2004-ben elkészítették ,  a Mashimo által készített Madlax anime openingjét és endingjét is. Nem mellesleg az egész sorozat zenéjét is Yuki Kajiura szerezte.

2007-ben meghívott vendégként részt vett az Eminence Orchestra koncertjén Sydney-ben. Ami a,  A Night In Fantasia 2007 - Symphonic Anime Edition címmel került megrendezésre.

Folyamatosan készíti a legjobb aláfestő zenéket és betétdalokat, amiben segítségére vannak barátai akik mindig mellette állnak.

További információt itt találtok róla

Ennyi. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr2916241946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása