Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Bakuretsu Tenshi

2009. április 13. - mazur51

 

 

1804834058_e1d57fc0d3

A jövőbeli Japánban járunk ahol Kyohei Tachibana, a fiatal diákfiú arról álmodik, hogy egy nap hatalmas és ismert séf lesz belőle. De mint sok esetben neki sem az jön be amire vágyik, ezért hogy kijuthasson Franciaországba, szakácsként elhelyezkedik egy csapat lánynál.

Azonban a különös társaság tagjai valójában zsoldosok, pénzért bármit végrehajtanak amivel megbízzák őket. A lányok között van egy jakuza örökös, egy számítógépzseni, egy mindenes segítő és egy vonzó, de halálos fegyver és harcszakértő.

12313-bigthumbnail

Műfaját tekintve akció sci-fi dráma egy kis ecchivel fűszerezve mechák bevonásával. Egyszóval minden adott a remek szórakozáshoz.

Nagyon bejött az egész történet, a cselekmények nem követik egymást, de mégsem lesznek függetlenek tőle. Lehetett szimpatizálni a karakterekkel akik egytől egyik szépen ki voltak dolgozva.
A kedvenceim : Sei, Joe, Meg, Amy, Kyohei, Jinno, Takane, Mario

burst_angel_003

A zenéjét az a Masara Nishida szerezte, aki már a Karin-nal is bizonyított, ennek megfelelően lendületes, néhol lassú de végig élvezetes marad.
Az opening nagyon jó dal és az ending is el lett találva.  Hallgassatok bele.

A vizuális megjelenítés jóra sikeredett ugyanúgy a harcoknál, mint a táj és a környezet bemutatásánál, valamint a szereplők is szépen lettek megrajzolva ami nem meglepő hiszen 2004-es az anime. Letisztult vonalak, éles kontúrok kellemes látványvilág pörgős animációval.

765774766740780

A hangeffektek kiválóan szolnak a jól megkoreografált küzdelmeknél, a robbanások és a  lövések is elég életszerűnek tűnnek.

Összességében annyit mondhatok hogy aki szereti a harcokat, a mechát, vagy csak jól akar szórakozni és kikapcsolni egy kicsit annak tetszeni fog. MAL 9 pont

Ennyi.

burst_angel_bakuretsu_tenshi_anime

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr1316241926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása