Minden ami film.

Aaand, Action!

Aaand, Action!

Dramacon

2009. március 21. - mazur51

 dramacon1

Ma volt szerencsém kiolvasni Svetlana Chmakova  mangáját - most ne menjünk bele abba, hogy valaki szerint nem manga, mert nem japán.

 

A 3 kötetes mű, egy kezdő de tehetséges képregény íróról szól Christie Leroux-rol, aki élete első animeconján vesz részt, barátjával Derekkel, aki a rajzolója közös mangájuknak. A lányt nagyon zavarja Derek viselkedése, mindenkivel flörtöl, rá meg nem figyel, pedig eddig még nem volt ilyen helyen és nagyon félénk még. Egy ilyen alkalommal sírva nekifut egy Matt nevű srácnak véletlenül és bár még sosem találkoztak ezelőtt, a fiú megvigasztalja.

A végtelenül romantikus történet azonban nem csak lányoknak ajánlott, hiszen én is remekül szórakoztam rajta. A remek történetnek, vicces szituációknak, idétlen barátoknak, és nagyszerű rajzolásnak  köszönhetően sokszor nem úgy érzi az ember mintha csak egy shoujo-t olvasna, hanem egy életszerű és élvezhető sztorit, amibe bárki beleélheti magát. Ennek ellenére a nők imádni fogják.

A rajzolás nagyon szép, mind a komoly és mind a chibis jeleneteknél. A bishounenek és bishoujok is gyönyörűen festenek.

A mangát a Mangattack adja ki, bármelyik nagyobb könyvesboltban beszerezhető.

Az írónőről bővebben

Ennyi

A bejegyzés trackback címe:

https://mazur51.blog.hu/api/trackback/id/tr10016241890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elhaym 2009.03.22. 16:01:11

Barátnőm is sok jót mesélt róla, talán egyszer én is eltudom olvasni.
süti beállítások módosítása